Tendinte machiaj de mireasa 2024 | georgiana.ro | make-up artist |

Tendinte machiaj de mireasa 2024

Specialistii din domeniul beauty vin in fiecare an cu noi recomandari, trenduri pe care le putem lua in calcul atunci cand ne alegem cum ne imbracam, cum ne stilizam parul sau cum ne putem machia.

Este important, ca pe langa aceste viziuni artistice care se modifica de la an la an, sa ne punem amprenta personala si astfel sa cream un look unic.

Pentru miresele anului 2024, conform ultimelor articole si prezentari ai profesionistilor din domeniu sunt propuse mai multe look-uri, astfel incat sa ne putem alege dintr-o gama mai variata.

Machiajul este un joc artistic de lumini si umbre, iar pe acest principiu este si prima recomandare din domeniu- si anume NO MAKE-UP MAKE-UP LOOK. Ati  sesizat in ultimii ani scoaterea in evidenta a frumusetii naturale a femeii, care nu trebuie sa fie doar un trend.

Un machiaj subtil, care pune in valoare trasaturile naturale ale fetei, conturarea ochilor cu umbre si lumini placute, in nuante pamantii ce duc la evidentierea frumuseții autentice a femeii si folosirea unui ruj in nuante cat mai apropiate de cea a buzelor.

A doua recomandare, care vine cu un plus de profunzime a ochilor, mai ales daca ai irisul de culoare mai deschisa (verde, albastru, miere) este SOFT SMOKEY.

Pentru acest tip de machiaj se folosesc nuante pamantii (nu clasicul negru din machiaj smokey eyes)- bronz, maro, gri, accentuat de lumini si nuante calde de auriu, piersica sau ivoire.

Ultima propunere dar nu cea din urma este evidentierea formei ochilor cu ajutorul LINIEI DE TUS- creand astfel o gama variata de tipuri de machiaj- de la PIN-UP, machiajul anilor `40 la machiaje grafice cum ar fi cel arabesc.

Totusi, pentru toate recomandarile pe care le primim, este important sa avem grija de tenul nostru inainte prin hidratare corespunzatoare, rutina specifica, odihna si alimentate sanatoasa.

Urmand astfel de pasi si folosirea unor produse personalizate, machiajul va arata mai luminos, revigorant si te poate transforma într-o apariție memorabilă și de neuitat în ziua cea mare.

Scrie un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii