Ochii albastri- cum  ii punem in evidenta? IMG_2819.JPG

Ochii albastri- cum ii punem in evidenta?

Ochii albastri, din multe puncte de vedere, sunt destul de pretentiosi. In materie de make up, avem o gama mai restransa de nuante ce se pot folosi pentru a-I pune in evidenta.

Alege culori complementare si fereste-te de… albastru!

Unii make-up artistii spun ca poti folosi nuante de albastru intr-un machiaj, atata timp cat acestea sunt in constrast cu irisul. Spre exemplu, daca ai ochi albastri deschis, poti folosi farduri albastre in tonuri inchise

Un machiaj pentru ochi albastri bine facut ar trebui sa evidentieze frumos culoarea. Cand contrasteaza neplacut cu irisul sau face ochii sa arate prea “stersi” inseamna ca n-ai ales tonurile potrivite.

Nuanţele recomandate pentru machiajul ochilor albaştri sunt în primul rând cele derivate din nuanţa complementară – portocaliu. Cu toate acestea, dacă ai ochii albaştri îţi vor stă de minune şi fardurile în nuanţe de auriu, oranj, roz auriu, roşu-violet, roz-bej, argintiu, gri-albăstrui, burgundia, maro roşcat, bronz, kaki şi negru.

Smokey eyes- este o tehnica pe care o poti folosi ca si machiaj de seara ori de cate ori ai ocazia si nu vei da gres. Poti folosi nuante de negru, gri sau maro. Pentru o schimbare de look poti folosi ca nuante de tranzitie- bronz, auriu, argintiu, roz sau bej. La un astfel de machiaj, trebuie sa folosim rujuri nude.

Daca vrei sa transformi acest tip de machiaj intr-unul de zi, poti folosi nuante foarte deschise de maro sau gri si sa contrastezi nuanta irisului cu un strat de rimel sau o linie subtire de tus.

Ochii albastri au tendinta sa para reci, dar daca tii cont de aceste sfaturi, poti intoarce priviri iar tu sa te simti plina de incredere, sexy si atragatoare! 

Scrie un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii